Wij brengen werkzoekenden en werkgevers bij elkaar!

Elke maand organiseert het mobiliteitscentrum een digitale mobiliteitstafel waarin we de actuele arbeidsmarktsituatie bespreken met bedrijven. Waar is vraag naar werknemers, waar een tijdelijk of structureel overschot, werkzoekenden die (ander) werk zoeken worden besproken, en andere arbeid gerelateerde vraagstukken.

 

Er is nu meer doorstroom richting andere bedrijven dan eerst. Door de mobiliteitstafels is de onderlinge samenwerking tussen schoonmaakbedrijven enorm toegenomen en dat levert meerwaarde op. Want alleen samen kunnen we de personeelsuitdaging aan!

 

In 2022 zijn de (online) mobiliteitstafels op de volgende data:

  • Dinsdag 23 augustus
  • Dinsdag 27 september
  • Donderdag 27 oktober
  • Dinsdag 29 november
  • Donderdag 29 december

 

De mobiliteitstafels zijn van 10.30 uur tot 11.30 uur. Wil je deelnemen? Stuur een mail naar contact@mobiliteitscentrumschoonmaak.nl. Je ontvangt een week van tevoren de agenda-uitnodiging!

Whats-App groep

Elke sollicitant is goud waard! Ondanks de huidige arbeidsmarkt krapte wordt niet elke sollicitant aangenomen. Bijvoorbeeld omdat de werktijden net niet goed aansluiten, of de reisafstand iets te groot is, of om een andere reden. Maar deze kandidaten hebben wel interesse om te werken in onze branche. Om deze kandidaten toch een baan te kunnen bieden, is er een Whats-App groep voor bedrijven waarin we deze kandidaten met elkaar delen.
Wil je deelnemen aan deze Whats-app groep, meld je dan aan via contact@mobiliteitscentrumschoonmaak.nl